Criteria

Deelnemers aan de Turks-Nederlandse Innovatie Top 25 dienen aan de onderstaande criteria te voldoen: 

  • Alleen Turks-Nederlandse ondernemingen kunnen zich inschrijven voor de Turks-Nederlandse Innovatie Top 25. Onder ‘Turks-Nederlands’ moet worden verstaan: woonachtig in Nederland, met een Turkse achtergrond.
  • Ook Nederlandse bedrijven met een Turks moederbedrijf kunnen zich inschrijven.
  • Een innovatie waarbij op het moment van inschrijving nog geen omzet is gerealiseerd, wordt niet voorgedragen voor een beoordeling.
  • Uitsluitend bij de Kamer van Koophandel geregistreerde ondernemingen kunnen zich nomineren. 
De aangemelde innovatieve Turks-Nederlandse bedrijven worden aan de hand van vastgestelde criteria genomineerd ter voorbereiding op de juryselectie. Dit wordt gedaan door een vakjury met experts uit de sectoren: Creatieve Industrie, ICT, Industrie, Bouw, Gezondheidszorg, Voeding, Media en Overig.

De vakjury gaat de nominaties beoordelen op:

  • impact voor de branche en samenleving 
  • originaliteit 
  • verkrijgbaarheid (gerealiseerde omzet)
  • mate van bescherming 

Na de vakjurybeoordeling worden nieuwheidonderzoeken van NL Octrooicentrum uitgevoerd. Hierna stelt de hoofdjury de Top 25 vast en wordt de top 3 bedrijven voor de Awards vastgesteld. De (hoofd)jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de vakjury. Ook zal de Jury de websites van de ondernemingen bekijken en ‘onderzoek’ doen door gebruik te maken van Google.

De volledige uitslag wordt op deze website gepubliceerd.

Heeft u vragen over de Top 25? Neemt u dan contact op met mw. K. Agbas, via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. , of +31 (0) 30 299 25 29.

Sponsors: minez26 DenMedia
Bestuurlijke Partners: 2 KVK13 gemeente-tilburg   logo gem eindh 2-1 549-zwLogoRotterdamRGB
Organisatorische Partners:     BIAD VOTIAD GIAD  
Media
partners
DenMedia578243 logo bu zorgmarkt PT Logo evmi techbusinesssprout-logo clipboard-rijswijklogo-mf
101196 
" This project is supported by the Government of the Republic of Turkey within the framework of the celebrations of the 400th anniversary of the establishment of diplomatic relations between Turkey and the Netherlands. "

" Bu proje, Türkiye ile Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin 400. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından desteklenmektedir. "

 " Dit project is tot stand gekomen met medewerking van de Republiek Turkije ter gelegenheid van de viering van de 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Turkije en Nederland. "